Over Ons | Remco de Vries

Over ons

Freezer Media helpt organisaties en bedrijven (zzp-ers, mkb) met het implementeren van social media marketing, van inrichten, opstart tot onderhoud (webcare), coaching en consulting.

“Een goed doordachte social media strategie is de basis van een goed social media beleid, een succesvolle implementatie zit hem in de finesse van de uitvoering”

Wie ben ik?

Remco de Vries, ben een zeer gedreven, enthousiaste en gepassioneerde specialist in social media marketing (strategie, implementatie, website). Begin 2012 heb ik mijn eigen bedrijf Freezer Media opgericht. Met veel enthousiasme help en adviseer ik (startende) ondernemers, zzp-ers en mkb-ers op Social Media Marketinggebied. Ik bouw doeltreffende WordPress websites en geef Social Media adviezen. De combinatie van goed doordachte websites met het zakelijk slim inzetten van social media vergroot de kans dat zelfstandige ondernemers/professionals meer klanten en naamsbekendheid krijgen.

Kenmerken

Contact

Voor vragen of meer informatie over Social Media Marketing of over de diensten van Freezer Media kunt u vrijblijvend contact met Remco de Vries opnemen: info@freezermedia.nl of 06- 51 3 79 57